23 Højst Betalte, Ikke-telefoniske Job-hjemme-job I 2020

Personligt anbefaler jeg Shopify som din e-handelsplatform til dropshipping på grund af dens lette integrationer og dropshipping-funktioner. De giver uddannelse, men kræver, at potentielle medarbejdere har rejst til fem eller flere lande. Medianlønnen for en erstatningsansættelse er kr63.670 pr. Hvad er ørebeholdninger, pakket med ekspertværktøjer og taktikker og overlegne vindende strategier, der vil hjælpe dig med at handle med ørebeholdninger rentabelt og bryde fri fra dine 9-til-5, denne bog vil bevæge dig med en hel del viden inden handel og en unik handel psykologi, der vil hjælpe dig med at vokse din daglige markedsgevinst. År ifølge BLS. De bruger også mere tid end nogensinde på at arbejde hjemmefra. Hvis du er nybegynder, er din bedste mulighed at tilmelde dig transkriptionjobssteder som Rev og Scribie for at finde betalende job, som du kan udføre på entreprenørbasis. Fra at passe børn eller dyr til at etablere dine egne smykker, kortfremstilling eller blomster-sælgende forretninger, har vi masser af ideer, der kan hjælpe dig på din vej. For at starte en virtuel bogføringsvirksomhed skal du lære rebene fra Ben Robinson, der plejede at eje et CPA-firma og nu lærer andre, hvordan man lancerer deres egne problemer med bogføringssiden. Hvordan man tjener penge som studenter, swagbucks betaler dig for at bruge dens søgemaskine. Men hvis du tager dig tid til at starte din egen virksomhed og finde private kunder, kan du tjene meget mere.

 • Tjek virtuelle assistentjob på steder som Upwork.
 • Dataindsamlere rapporterer, at de tjener kr9- kr15 per time.
 • Overvej virksomheder, der er målrettet mod publikum over 50 eller selvstændige, involverer sundhed og velvære, forholder sig til den "grønne" bevægelse eller involverer elektroniske eller online enheder (i.)
 • I mellemtiden overlades universitetsstuderende med at planlægge arbejde omkring deres klasseskema og andre forpligtelser.
 • Du skal være bekendt med branchestandard kommunikations- og samarbejdsplatforme, inklusive online kalendere; tekstbehandlingssoftware og regneark; e-mail- og meddelelsesværktøjer såsom Gmail og Slack; lyd-videokonferenceplatforme som Skype, Slack og Google Hangouts og skærmdelingsværktøjer.
 • Det ser ud til, at alle blogger i disse dage - fra dine nysrige medarbejdere til fjerne bekendte og endda bedstemor Mary.

Joblisten nedenfor er et forsøg på at demonstrere dette princip. Alle lønningsdata leveret af online lønnsdatabase PayScale. En af de nemme måder at tjene penge på at arbejde online. Og at være en god maskinskriver er et must. Andet arbejde hjemmefra kan omfatte job såsom kundeservicerepræsentanter, som virksomhederne vil ansætte fjernarbejdere til, eller virtuelle assistenter på deltid til at styre arbejde, der ikke kræver en fysisk tilstedeværelse på kontoret. Hvis du kan lide nogen fra listen over de bedste arbejdspladser fra hjemmet, der betaler godt nedenfor, kan du gøre det. ArborBridge tilbyder personlig testforberedelse og kurser til SAT, ACT, ISEE, SSAT, GRE og GMAT, samt specialiseret fagundervisning i en række fag. Jeg har også 4 firmaer, der ansætter sammen med en succeshistorie om et arbejde derhjemme med at transkribere i min artikel om Hvordan man arbejder hjemmefra transkription.

Blogging er en af ​​mine yndlingsformer for passiv indkomst.

Freelance Arbejde

Hvad er sandsynligheden for, at du får den samme? Jeg har også inkluderet nogle gode betalende sidespil, der kan give dig en ekstra indkomst. Fra en simpel receptionist til en forretningsfører eller en administrativ assistent til en marketingdirektør bliver VA'er mere og mere populære. Ifølge en PayPal-undersøgelse fra januar 2020, der blev foretaget blandt 500 indere, har 41% været vidne til en hurtig vækst i løbet af et år, hvor 80% arbejder med internationale og indenlandske klienter.

 • Der er mange quizzer, eksamener og vurderinger for studerende.
 • Billedtekst handler i mellemtiden om at oprette undertekster til videoer.
 • Som tak får du lige nu en liste over 15 virksomheder, der i øjeblikket ansætter til onlinejob.
 • Tilføj noget karakter ved at tale om, hvordan du kender deres forretning, og hvordan dine tjenester kan løse deres problemer.
 • Betalinger varierer fra kr22-26 per time.
 • Faktisk leverer virksomheden nu beskæftigelsesmuligheder i næsten 30 lande.

Bogholder

Hvis du er dygtig til at bruge forskellige Photoshop- og Illustrator-værktøjer og har en medfødt følelse af kreativitet, skal du ikke tænke to gange før du går ind i grafisk design. Hvis du ikke er en god forfatter endnu, skal du ikke bekymre dig. Hvis du ikke har noget imod at bruge telefonen og har et ønske om at hjælpe folk, hvad enten det drejer sig om at løse et problem eller besvare vigtige spørgsmål, kan du overveje at ansøge om et hjemmebaseret kundeservicearbejde. Dit job som freelancer interiørdesignkonsulent er stort set det samme som en almindelig konsulent. Som medlem kan du uploade op til fem versioner af dit følgebrev og genoptage - hver skræddersyet til forskellige typer job, der interesserer dig. Du kan vælge dit arbejde og dine timer. 10 tip til handel med cryptocurrency, du vidste sandsynligvis intet om, til sidst skal du være opmærksom på regionale forskelle i regler og skatter, du ikke ønsker at miste fortjeneste til uforudsete regler. De har idéen, men de har brug for nogen til at komme med det perfekte navn eller tagline for at fange det, de har i tankerne. Begynd at tjene penge på denne færdighed ved at oversætte dokumenter eller blive tolk.

Bliv Ekspert

Nogle lever endda med at skabe kort over imaginære verdener eller en tilpasset voksenfarvebog. Du kan typisk tjene over kr60 i timen med virtuel din bogføringsvirksomhed, der arbejder hjemmefra. Det hele afhænger af dit ekspertiseområde. Nogle tager særlige færdigheder, mens andre kun kræver en internetforbindelse. BLS viser "median" -lønninger for job frem for "gennemsnitlige" lønninger.

Arbejde hjemmearbejde: Hundevandring

Nogle går endda længere ved at oprette et budgetark, eller inkludere lokale lokale sætninger til turen. Start med at lave et par tutorials eller kurser for at opbygge din viden om forskellige programmeringsevner. Hvis du ønsker at blive en ESL-tutor, kan Cambly være en god mulighed. Den fælles tråd er, at disse brancher involverer en masse simpelt, gentagende arbejde. Eller føler du blot, at det er tid til en karriereændring? Hvis du er den type person, der er selvmotiveret og behagelig at arbejde på egen hånd, skal du nyde arbejde som e-mail kundeservice, indtastning af data og gennemgang af produkter, så er du den person, vi leder efter.

Indtastning af data er et andet godt online job for universitetsstuderende. Det betaler undertiden ikke så godt som nogle andre indstillinger, men det kan falde i intervallet kr9- kr16 i timen. De leverer hjemmebaseret kundeservice og salgsagenter. Nogle positioner kan involvere rejser og lejlighedsvis pendling. Vi bruger undertiden disse oplysninger til at kommunikere med dig, for eksempel til at give dig besked, når du har vundet en af ​​vores konkurrencer, når vi foretager ændringer i abonnentaftaler, for at imødekomme en anmodning fra dig om et online nyhedsbrev eller for at kontakte dig om din konto med os. De ansætter i USA. Dette er en anden online vejledende organisation, der ansætter undervisere, der er eksperter i emnet. Afhængigt af hvem du arbejder for, er der nogle krav eller certificeringer, som er nødvendige, når du får dette niveau.

Korrekturlæser

Skoler, organisationer og erhverv fra over 150 lande over hele verden har brugt Rosetta Stone. Bliv inspireret af denne liste over 25 ting at sælge for at tjene en masse penge. De kræver 3+ års bogføringserfaring. Endelig er det muligt at arbejde hjemmefra uanset hvor du er i verden, så tab ikke håb, hvis du ikke finder den perfekte mulighed med det samme. De har eksisteret i over 14 år og er førende på dette område.

De kan alle arbejde eksternt.

Scottsdale, Arizona-baserede Liveops omtaler sig selv som ”Det moderne callcenter, der ikke er et callcenter”. Mens du stadig kan gå på biblioteket for at tutere lokale studerende, kan du også få betalt for at komme i kontakt med folk fra den anden side af kloden. 25 pr. Lydminut. AirTreks er et rejsebureau, der tilbyder internationale og multi-stop-billetter til rejser. Store tutorer er tålmodige, gode kommunikatorer og venlige. Prøv et af disse 32 virksomheder, der leder efter korrekturlæsere.

Når du åbner din favoritbutiks kundeserviceafdeling, ser du sandsynligvis den person, du taler med, arbejder på en kubik i et stort callcenter. Hvis du ikke er klar til at bruge på kurser endnu, tilmeld dig Skillshare her. Sælg virtual reality (VR) og 360-graders videoer - Evnen til at oprette VR-videoer kan tage dig steder. De vil ikke have, at du deler oplysninger om, hvad du laver, eller hvor meget du tjener. 52 lette måder at tjene ekstra penge hurtigt i 2020. De betaler måske ikke meget, men det er en hurtig og nem måde at tjene penge hjemmefra.

Jeg foreslår følgende, når jeg ansøger om job på Upwork:

Tjen Penge Til At Gennemgå Musik (og Mode)

Enhver, der har været på et websted, der er så forfærdeligt designet, at det i det væsentlige er ubrugeligt (jeg har lyst til, at det blev anvendt på en masse websteder i de tidlige 2020'ere) ved, hvor vigtigt en webdesigner er, og da indholdet mætter internettet, websteder med godt design skiller sig ud over mængden. Som tutor arbejder du normalt via live chat. Jeg vil sige, at det stemmer overens med mange freelance-forfattere, jeg kender. Selv hvis du vil sælge dine egne håndlavede varer i stedet for dropshipping, sender Shopify dine fortegnelser over hele internettet (i. )Når du får mere erfaring og bliver bedre til dit arbejde, kan du øge dine satser til kr34-45 i timen. Hvordan vil du kunne tjene til livets ophold? Til din beskyttelse kan vi kræve, at du autentificerer din identitet, før vi giver dig oplysninger.

Heltids- og deltidsmuligheder rettet mod arbejdstagerne på entry-level inkluderer: FlexJobs er et betalt medlemssted. 21 måder at tjene kr100 hver dag online, men inden du gør noget af det, skal du sørge for, at du har noget, folk vil have. Ting, du lærer efter 1 års dags handel for at leve. Men ved kun at sælge 5-10 meget unikke produkter er du den bedste chance for reel succes. Dette kan være en sideindtægter for dig.

De 10 Bedste Arbejde Hjemmefirmaer

Er der husholdningsartikler, der ligger rundt om at samle støv? De ansætter normalt i USA, og lønnen starter ved kr10 i timen. For at finde ud af mere besøg, SandiParkey. Hvis vi ikke er i stand til at løse en klage, vil vi om nødvendigt deltage i passende uafhængige benyttelsesmekanismer. 26 realistiske måder at tjene penge online i 2020. En begyndende redaktør kan forvente at opkræve omkring kr20 i timen. Under fleksible arbejdsmuligheder lister Dell i øjeblikket over 300 fuldtids fjernjob. Jeg kan varmt anbefale dig at tjekke dette indlæg om at få gratis penge lige nu for at investere i de bedste kurser og ressourcer til at lancere et rentabelt sidevink.

Social Media Manager

WhatUsersDo - Pay er kr8 (eller mere) pr. Test. I vores digitale æra er grafisk designværk mere efterspurgt end nogensinde. Virtuelle hjemmebaserede job kræver typisk, at du gør alt dit arbejde fra computeren, så du ikke behøver at bekymre dig om at forlade huset for noget. Tjen hurtigt nogle ekstra kontanter ved at sælge dine brugte bøger og lærebøger på Bookscouter. Galleon, vi ved også om andre mennesker, der har modtaget deres enheder, og de er nu ved minedrift i poolen. Bedst betalte arbejde hjemmefra Det er lettere end nogensinde at arbejde hjemmefra, men nogle job egner sig lettere til en arbejds-fra-hjem-situation.

Hvis du har nogle at skrive chops, men ikke ønsker at håndtere alt det ekstra arbejde, der følger med at drive en blog, kan du leje dig selv ud og skrive til aviser, store onlinepublikationer og endda andre bloggere. Endnu værre er, at langt de fleste blogs tjener nul dollars i årevis, når de vokser og bliver etablerede. Dette firma har mange tilgængelige fjernpositioner, herunder virtuel kundeservice, indgående detailsalg og forretningsanalytikere. Det, der gør endnu mere overraskende, er den række stillinger, der er tilgængelige fjernt gennem virksomheden. Jeg besluttede at starte en podcast, der interviewede disse mennesker og talte med dem om deres sidevæg og kaldte det The Side Hustle Project. Jobsøgningssted Glassdoor fremhæver, at telemedicin, en branche, der tillader medicinske fagfolk at kommunikere med patienter eksternt, forventes at vokse 19% mellem 2020 og 2025.

Med over 10 millioner studerende er dette en meget legitim og populær online læringsplatform, hvor vejledere skaber ressourcer, guider, videoer og besvarer studerendes spørgsmål og får betalt for det.

Dette måtte komme et sted på listen. Som Sseko-stipendiat får du dele Sseko-historien og sælge smukke produkter af højeste kvalitet. Jo bredere udvalget af tjenester, du tilbyder, jo større er din chance for at blive ansat. Under alle omstændigheder kender de fleste nogen, der kender nogen, der besluttede at forlade deres job og arbejde hjemmefra. Nogle virksomheder ansætter hjemmearbejdere til at score standardiserede prøver, essays og mere. Der er også interaktive træningssessioner, som selv erfarne programmerere kan tage for at forbedre og lære nye kodningsevner. Tjek os på tulaxii.

 • Jeg fandt 7 virksomheder, der i øjeblikket ansætter online-regnskabsfolk, og det er bare starten.
 • Undersøgelserne er ikke svære at udfylde (og nogle gange er de endda sjove).
 • Der er over 50 forskellige jobkategorier at søge fra for at finde din ideelle arbejdsgiver.
 • De aktuelle tilgængelige positioner inkluderer forretningsrepræsentanter, kundeservicerepræsentanter og tosprogede kundeservicerepræsentanter.

Animator

At analysere freelance rådgivning inden for interiørdesign har adskillige upsides - men det kræver en masse arbejde. Job er hovedsageligt tilgængelige på fuld tid. Jeg kan varmt anbefale, at du læser denne vejledning om leje af et hus på Airbnb. Når din tilgængelige saldo er mindst kr100, kan du anmode om betaling via direkte indbetaling eller PayPal. For eksempel, hvis du er dansk statsborger og tilbringer din tid i spansktalende lande, er det mere sandsynligt, at du bliver tilbudt arbejde end dine lokalt baserede danske kolleger, da dine klienter vil føle sig mere sikre på dit kvalifikationsniveau på begge sprog.

Er du klar til at arbejde fra komforten i dit eget hjem? Tjek vores muligheder nedenfor.

Vi er dog i 2020, og alt, hvad jeg kan fortælle dig, er, at alt er ændret. Du kan komme i gang i dag uden erfaring (medmindre det er til et mikrojob eller et websted som Swagbucks, det er sandsynligvis en fidus). Hvis du er interesseret i at blive VA, skal du starte med at downloade Gina Horkeys liste over 150+ tjenester, som du kan tilbyde som en virtuel assistent. Indstil dine egne timer, og tag så mange eller så få konti, som du gerne vil. Der kræves meget af et så stort firma.

Chancerne er, at de fleste af dem ikke drager fordel af Facebook-annoncering. Folk elsker alt fra opskriftsvideoer til søde dyr til bums popping (tilsyneladende), og endda nyhedssteder producerer korte, underteksterede videoer. I så fald er der en underniche af online-medarbejdere, hvis hovedmål er at løse klientproblemer. 50 legitime måder at tjene penge online i 2020, fordi det er den "store hemmelighed" om at tjene penge online:. Nogle VA'er har tre til fem klienter og er i stand til at tjene seks tal for deres indsats.

00 pr. Time med et minimumsforpligtelse på 20 timer om ugen. De fleste af disse virksomheder annoncerer en indtjening på kr18 hver time, men du kan muligvis tjene mindre. De tilbyder fleksible tidsplaner, og du kan arbejde så mange timer, du vil. Top 100-dages handelsblogs - valutahandel.net, når lagrene begynder at gå i salg, skal du kigge ud. Her er 7 virksomheder, der ansætter online researchjob. Mange forfattere arbejder hjemmefra på fuld tid, men det er også et godt sidestykke at hente også i din fritid. Opret en side til dit produkt eller dit brand, inviter alle dine kontakter til at deltage og komme med en konkurrence med gratis gaver. Som sådan, hvis dette er dit område af loven, kan du angiveligt tjene mellem kr112 og kr121 per time. At blive modestylist er en drøm for mange.

 • Frynsegoder inkluderer rabat på butikker, 401K-program og fleksibel tidsplan.
 • Du bliver nødt til at mestre de populære værktøjer som Adobe Illustrator, Photoshop og mere, men når du først gør det, er dit indtjeningspotentiale uendeligt, da der er et marked for alle slags kunstværker online.

Forfatter

Som teammedlem udfører du forskellige job såsom online dataindtastning, udførelse af e-mail-svar, anmeldelser, undersøgelser og andre online projekter. To gode ressourcer at tjekke ud er: Så du leder efter de rigtige kandidater online. 8 rigtige måder at tjene penge online, du kan blive serviceekspert for Zaarly og få hurtigt betalt for at have afsluttet arbejde for kunder i dit område. Henvisninger/arbejdseksempler anmodes om. Hvis de ikke er villige til at give referencer eller kontaktoplysninger, er det muligvis ikke et godt tegn. Gå, tilmeld dig nu!

Online-virksomheder er afhængige af annoncer for at tiltrække flere kunder og sprede ord om deres produkter eller tjenester.

Clark Media

Efterspørgslen efter kvalificerede freelance-programmerere er stigende, og timelønene er høje, hvilket gør dette til et af de bedste freelance-job, du kan have, der giver dig mulighed for at bo og arbejde overalt i verden. Seks år tager hun op til 30 opgaver om måneden og tjener omkring Rs 40.000. Betalingen er kr10 og mere pr. Time. Jeg kunne komme med et bedre navn end det. Efter at have besøgt en udpeget virksomhed, indsender kunder en detaljeret rapport.

90 pr. Lydminut. Nøglen til at bruge faktisk er at være virkelig specifik med din søgning. Det er også et plus, hvis du har kundeservicefærdigheder eller tidligere erfaring i branchen. For eksempel kan en forskningsmikrobiolog undersøge interaktionen mellem virusværten og bestemme sygdomsresistens. Dette link er på engelsk, men der er forskellige sprogversioner af webstedet tilgængeligt. Opret din egen tidsplan, få betalt ugentligt, og start hurtigt at tjene. Wonder ansætter internetforskere til at undersøge en lang række emner for at forklare markedstendenser, bestemme konkurrencedygtige landskaber, indsamle statistikker og forskellige andre opgaver.

Unum er en Fortune 500-virksomhed med mulighed for vækst og karrierefremstød. Heldigvis er der flere hjemmebaserede job, der fokuserer på tidsfrister i stedet for at indføre en fast plan. Hvis du er tosproget, er der mange muligheder for at tjene penge online. Betalingen ligger inden for området kr50 per time og kan udføres 100% eksternt. ESL-vejledning er teknisk set ikke-telefonisk, men der er stadig menneskelig interaktion. Dit arbejde som webstedsdesignkonsulent inkluderer analyse af et websteds design og bestemme, hvordan det kan forbedres visuelt for at øge konverteringen.

 • Du kan udføre transkription, indtastning af data og markedsundersøgelser gennem Capital Typeing.
 • Det er et let teknisk job, som enhver kan lære med den rette mængde træning enten via et online program eller gennem dit lokale samfundsskole.

Arbejde Hjemmearbejde Uden Erfaring Nødvendigt

Avon - På et tidspunkt, hvor mulighederne er knappe, og økonomien er stram, kan du starte en AVON-forretning og styrke dit liv. Mange mennesker tjener gode penge på at skrive Amazon-anmeldelser, så det betaler sig godt for en lille mængde arbejde. Forfattere og redaktører rapporterer en gennemsnitlig sats på kr30- kr40 per time. Openhab-android / build.gradle hos master, Åbne ordrer kan ændre tilstand mellem anmodningen og svaret afhængigt af markedsforholdene. Lønnen er forskellig for begge positioner. Du behøver ikke en grad, men fremragende stavemåde, grammatik og opmærksomhed for detaljer kræves. Er du klar?

Der er betalt uddannelse, og kun amerikanske ansøgere kan søge. Vi tilbyder supplerende indkomst, incitamentture og bonusser. Binære optioner social handel, minimumsindbetalingen for denne konto er $ 1000. Du har ikke brug for certificeringer eller erfaring for at undervise med Course Hero, men du har bestemt brug for at vise ekspertise inden for dit undervisningsområde. Du har din egen virksomhed; Du indstiller dine egne timer, du bestemmer din familie/arbejde/livsstilsbalance, minimum startinvestering, ingen lagerbehov krævet og eksklusive avonmuligheder. I mellemtiden er denne teknologispredning at bygge bro over det økonomiske landskab. Hjælpe andre kvinder?

Lønsprocenten er "konkurrencedygtig i arbejdet i hjemmebranchen", ifølge virksomhedens websted. Når de ikke er ude i marken og besøger salg, arbejder disse fagfolk fra deres hjemmekontorer. 05 Forsikring Yuri_Arcurs/Getty Images Forsikring er en branche, der ansætter en masse telekommunikatorer, og de tilgængelige job-fra-hjem-job er ganske forskellige - herunder forsikringsselskaber, takstmenn, sagsbehandlere, forsikringsagenter samt stillinger inden for it og projektstyring.

Flere jobhistorier på Clark.com

Prøv at oprette en YouTube-konto og filme dig selv, der instruerer andre om, hvordan du gør det, du er dygtig til. 5-2 lakh til en måned lang opgave. En scopist har brug for uddannelse i, hvordan man bedst kan udføre jobbet. Arbejde hjemmefra til xerox, gå her for at tilmelde dig Clickworker, eller læs vores Clickworker-anmeldelse først. Hvad gik jeg glip af? Webdesign og copywriting er meget vigtige færdigheder at kende for at lære det grundlæggende.