Oplysninger om indhold af indtjeningsmeddelelser: Bevis fra handel efter arbejdstid

Faktisk handler nogle bestande muligvis ikke overhovedet efter handel efter lukketid. og Pollet, J. Nogle handlende kan simpelthen ikke placere handler under den normale session på grund af deres tidsplaner. Likviditet er vigtig, fordi det med større likviditet er lettere for investorer at købe eller sælge værdipapirer, og som et resultat er investorer mere tilbøjelige til at betale eller modtage en konkurrencedygtig pris for værdipapirer, der er købt eller solgt. De regelmæssige marked handler mellem 9: Nogle virksomheder tillader kun investorer at se tilbud fra det ene handelssystem, som virksomheden bruger til handel efter lukketid.

Den nedsatte mængde handel kan også skabe andre problemer for de erhvervsdrivende, såsom større forskelle mellem bud og prisforlangende. Visse lagre kan ofte standse i formarkedet. ”Den strategiske timing af virksomhedsoplysninger. Kontakt din mægler for at se, hvilke firmaer du vil være i stand til at se og fra hvilke tilbud du vil være i stand til at handle. 7/16/2020 Fra 18. juli 2020 Avicanna Inc. Lukkekursen er simpelthen prisen på den sidste handel, der gik, før børsen lukkede for dagen, normalt ved 4 p. De fleste børser driver normalt handel efter markedet mellem 4: Stomme penge flyver igen, skønt ikke så meget som det var om morgenen.

 • I disse dage er der mange muligheder for handel før markedet.
 • Mange virksomheder frigiver indtægter efter afslutningen af ​​den ordinære session.
 • ”Journal of Finance, 47 (1992), 247 - 270.
 • Sendes dagligt kl. 16:00 EST.
 • Du kan lære mere ved at tjekke vores afslørede handelsdokumenter.
 • For aktier med begrænset handelsaktivitet kan investorer finde større prisudsving end de typisk ville se i løbet af almindelig handelstid.
 • Facebook rapporterede en indtjening pr. Andel på 85 cent, hvilket ikke var sammenligneligt med analytikernes skøn på grund af en juridisk udgift på 3 milliarder dollars i forbindelse med en Federal Trade Commission-undersøgelse af Facebooks privatlivspolitik.

Manglende likviditet kan påvirke en investors evne til hurtigt at købe eller sælge aktier med en minimal effekt på aktiens pris. Bitcoin loophole login, vi havde en ny Bitcoin Loophole-konto på få minutter. Som et resultat kan din ordre kun udføres delvist eller slet ikke. Eksemplet nedenfor viser Intel Corp (INTC), der foretager et stort skridt efter timer efter at have frigivet deres indtjeningsrapport. Exchange/Ekstern: Valgmuligheder, der er baseret på indekser, såsom Standard & Poor's 500 og Dow Jones industrielle gennemsnitlige handel indtil 4: NASDAQ-børsen er ikke åben i weekenden. Den høje volatilitet giver muligheder for at gribe meget store prisbevægelser.

Efter-timers handel: 30 PM Central Standard Time Singapore Stock Exchange: Yderligere risici inkluderer, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

Der er en anden type handel efter timer, der lader investorer fortsætte med at investere længe efter at de lokale markeder lukker. Forskellige ECN'er og mæglervirksomheder har ofte forskellige regler for handel med førmarkeder, så du kan måske sammenligne dem og kontrastere dem. Da der ikke er nogen markeds beslutningstagere eller specialister, som almindelig handel med åbningstider, kan der være en masse glidning. Ved afslutningen i Toronto faldt S & P/TSX Composite på dage, hvor TSX lukker tidligt, lukker vores Investor Information Center en time efter, at markedet lukker. Handler afsluttet i TSE's krydsningssession er inkluderet i dagens endelige volumen og lukningspriser. Naturligvis afhænger det også af nyhederne og markedets volatilitet på en bestemt dag.

Nogle ECN'er tilbyder ikke integration med andre netværk, hvilket betyder, at en køber og sælger muligvis ikke kan handle på grund af det faktum, at de bruger forskellige handelssystemer.

Investering

Vindere og tabere i førmarkedet. Det store punkt bevæger sig i eftertimerne kan være meget fristende for de handlende. Pre-open er kl. 7. 11 tidligere om morgenen. Derefter kan du filtrere dem efter volumen. ”Journal of Finance, 55 (2020), 1339 - 1365. Inden du overvejer at handle i fritiden, skal du være ærlig om, hvorfor du vil handle på det tidspunkt.

 • Har du stadig spørgsmål om regelmæssig handel, ikke noget imod tidlig handel?
 • Når man ser på analytikernumrene baseret på disse faktorer, kan det hjælpe dig med at beslutte, om bevægelsen potentielt er en handel før markedet.
 • Markeder er ustabile, så der er ingen videnskabelig måde at fortælle dig nøjagtigt, hvornår du skal handle.
 • ASX-handelstider, helligdage og afviklingskalender 2020 - Australian Stock Exchange De gamle UC Resources-aktier under det nye Voyager Digital (Canada) Ltd.

Egenskaber Ved Førmarkedsførere

At vide, hvornår aktiemarkedet åbner, er lige så vigtigt som at vide prisen på din yndlingsaktie. 84 milliarder, ifølge analytikere, der er undersøgt af Refinitiv. Begrænset åbningstid hjælper med at reducere volatiliteten i aktiekurserne, men begrænser også aktiernes likviditet. Normalt fokuseres bevægelserne i den tidlige morgen, i timerne forud for den ordinære aktiemarkedsåbning kl. 9: Som så ofte har teknologi løftet barrierer og gjort ting muligt, som ikke var muligt før. Specifikke timer giver den største mulighed for dagshandel, så handel kun i løbet af disse timer kan hjælpe dig med at maksimere din effektivitet. Tidligere var handel efter timer begrænset til et privilegeret få. Mange handler slet ikke.

Sådanne transaktioner kan annulleres eller overføres til næste dags handel, afhængigt af mæglerens politik. 02:00 til 20:00 EST efter afslutningen af ​​regelmæssig handel. Handelssessionen før markedet finder sted i morgentimerne, før markederne åbner. 50 pr. Profit revolution scam review, skrivning blev født som tjenestepige i den menneskelige bevidsthed, men bliver i stigende grad dens herre. Aktie gevinst. Se Investopedias liste over mæglere for dagsforhandlere for at begynde at undersøge mulighederne. En masse professionelle dagsforhandlere holder op med at handle omkring 11: Denne tidsperiode kan give dagens største handler om de indledende tendenser. Mens handel efter åbningstider muliggør standardudveksling af køb og salg af ordrer, kan handelsniveauerne være så tynde, at markeds beslutningstagere har måttet tilpasse reglerne for handel efter lukketid.

 • Det lave volumen i formarkedet kan give en forkert indikation af værdien af ​​aktien, så du muligvis ikke får en nøjagtig idé om prisen.
 • 9% i handel efter lukketid.
 • Likviditet henviser til eksistensen af ​​købere og sælgere, der er villige til at handle med indgående ordrer og graden af ​​priskonkurrence blandt købere og sælgere.
 • Dette er, når markedet tilpasser sig alle nyheder, der kom efter timer.
 • 19 milliarder pr. Refinitiv.
 • Efter-timer-handel, også kendt som udvidet åbning af timer, henviser til handel, der finder sted uden for almindelig handelstid.

Hvor Har Du Hørt Om Handel Efter Lukketid?

”Journal of Empirical Finance, 15 (2020), 839 - 849. Tidligere kunne den gennemsnitlige investor kun handle med aktier i de regulære markedstimer - handel efter timer var forbeholdt institutionelle investorer. Tag hensyn til tiden på året, måneden og endda den pågældende dag. De almindelige åbningstider for det amerikanske aktiemarked er fra 9:

Resultatet er meget personlig og intuitiv software. Aktier steg med 16% til USD 14. Opgraderinger, nedgraderinger og andre historier, der kan flytte aktier, kan hjælpe dig med at finde og afdække muligheder for den kommende session såvel som i formarkedet. Emblem til at begynde handel med TSX Venture.

TSX er den tredjestørste børs i Nordamerika efter kapitalisering efter New York Stock Exchange (NYSE) og Nasdaq. Det næststørste selskab efter markedsvurdering bag Apple tjente 30 dollar. 00 forventet af analytikere. De fleste mennesker tænker på aktiemarkedet som en streng 9: Likviditet henviser til markedsdeltagernes evne til at købe og sælge værdipapirer. Men i de senere år er det også blevet mere og mere almindeligt, at både store investorer og enkeltpersoner fortsætter med at handle med værdipapirer efter timer. Betydelige prisbevægelser kan forekomme i perioden mellem regelmæssige handelssessioner.

Populære Sider

Det er den pris, der er aftalt i den senest afsluttede transaktion, der involverer aktien. Tilfældighedsindikatorer: Derfor kan det være svært for en enkeltperson at få udført sin ordre til en gunstig pris. Bitcoin code-gennemgang, jeg vil bestemt fortsætte med at bruge Bitcoin Wealth-appen, men jeg vil øge mit handelsbeløb til $ 100-150 pr. Handel. Nye handlende opfordres dog til at vente på den ustabile periode.

Bliv ikke en forsigtighedsfortælling. Ved at tage dig tid til at fokusere på førmarkedsførere, kan du have en detaljeret handelsplan klar tidligt på dagen. Konkurrence med professionelle forhandlere. Krydsningssessionen lader virksomheder gennemføre handler til den sidst handlede pris. Volatilitet henviser til de ændringer i pris, som værdipapirer gennemgår ved handel. Udviklingen af ​​handel efter lukketid giver investorer muligheden for store gevinster, men du skal også være opmærksom på nogle af dens iboende risici og farer: der henviser til, at en anden muligvis kan tilbyde en præ-market-handelssession, der kører fra 6-9: Spidsbelagte sommermåneder kan ofte være mindre actionfyldte for de finansielle markeder, da mange investorer bruger mindre tid på handel og mere ferie.

Webstedsinformation

”Journal of Accounting Research, 44 (2020), 85 - 112. I 1991 reagerede New York Stock Exchange på global handel døgnet rundt ved at tillade handel efter almindelige markedstimer. Dette kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal fokusere din opmærksomhed. Hvad er markedets handelspris for aktien?

42%, frisk ud for en stigning på mere end 17% i første halvår, rørte ved nye intradagshøjdele mandag. Elektroniske kommunikationsnetværk muliggør handel efter lukketid. Da spænd tendens til at være bredere under handel efter lukketid, betaler du sandsynligvis mere for aktier end Aurora Cannabis Inc. Mange mæglervirksomheder accepterer i øjeblikket kun begrænsningsordrer for at beskytte investorer mod uventet dårlige priser. 00 indtil lukning (dag efter afslutningen af ​​karnevalet (Mardi Gras) i Brasilien). Hvor meget lager er ustabilt? Eftermarkedshandel - eller AHT for kort - vil ofte komme i spil, når en aktiekurs åbnes højere eller lavere, end den lukkede dagen før.

© Wells Fargo Clearing Services, LLC. Indikator for binære optioner mt4 | 83% win-rate, Årsagen til at jeg er så ophidset er, at jeg har oprettet en indikator for binære optioner kaldet '' Gabriel's Arrow '', der er meget kraftfuld! Links til tredjepartswebsteder leveres kun til din bekvemmeligheds- og informationsformål. Alle amerikanske børser (dvs.: )

Dette er dybest set, hvordan det fungerer for ED-indstillinger.

Tips Til Handel Før Handel

Der er risici ved handel med værdipapirer, når de største handelsmarkeder er lukket. Apple: må ikke mine kryptokurser på en iphone, "Apps kan muligvis ikke miner for cryptocurrencies, medmindre behandlingen udføres fra enheden," siger Apples retningslinjer for App Store for iOS nu. Regelmæssige åbningstider for aktier, der handles på børser og visse andre markeder, er fra 9: ACB befinder sig i øjeblikket i det døde centrum af tyreflagshandelsområdet og en konvergerende trekant. Se, hvad forhandlere laver og siger for at hjælpe dig med at få en idé om, hvorvidt det virkelig er en varm bestand, eller bare hype.

00 PM Eastern Time (1: )”Informationsindholdet i handelsstop. Hvis du afgiver en markedsordre, når markederne er lukket, vil din ordre stå i kø, indtil markedet er åbent (9: )Aktiehandel i før-markedet i de fleste U.

Hvad Du Har Brug For At Vide Om Handel Efter Lukketid...

Dette beskytter underinformerede erhvervsdrivende mod at modtage en dårlig pris for deres transaktioner. Når ECN'erne lukker kl. 20.00 EST. Af denne grund er det mere almindeligt, at investorer overvåger handelen med førmarkedet end for dem at deltage i den. Indtjeningen pr. Aktie kom på 78 cents, hvilket forventede 10 cent, ifølge analytikere, der er undersøgt af Refinitiv. 00 PM onsdag 9: Aktier i Xilinx faldt mere end 11% i udvidet handel onsdag trods bedre indtjening end 4. kvartal. Likviditet er vigtig, fordi det med større likviditet er lettere for investorer at købe eller sælge værdipapirer, og som et resultat er investorer mere tilbøjelige til at betale eller modtage en konkurrencedygtig pris for værdipapirer, der er købt eller solgt. I Mellemøsten løber imidlertid arbejdsugen typisk fra søndag til torsdag.

Det er et meget farligt landskab. Aktiehandelstider kan virke som en lille del af det, men du vil blive overrasket over, hvor mange aktiehandlere ikke er helt sikre på, hvornår de åbner - eller hvor mange ikke synes det betyder nogen måde. Handel, der finder sted efter timer, kan bestemt påvirke åbningskursen for en aktie, men der er ingen garanti for, at det sker. Hvis en ordre ikke udføres i løbet af en bestemt eftertimersession, udløber ordren ved afslutningen af ​​sessionen og ruller ikke ind i den næste traditionelle eller eftertimersession.

Med tillid fra tusinder af onlineinvestorer over hele kloden gør StockCharts det nemt at oprette nettets finanskart af højeste kvalitet med bare et par enkle klik. Hold dig opdateret med overskrifterne. Men advares:

Metrics

Hvis der kun er en håndfuld mennesker, der handler, kan aktiekurser svinge vildt frem og tilbage, og den volatilitet gør investeringerne mere risikable. Det er dog normalt ikke tilfældet. Usikre priser: Mange virksomheder frigiver deres indtjening efter 16:00 EST. Vær meget forsigtig med din margen, og undgå handel med de mængder, du muligvis kan håndtere i løbet af almindelig handelstid. 4 procent i samme periode. Bitcoin code review scam, det mest fantastiske ved det er overskuddet - de kan gøre op til $ 14.000 dagligt. For eksempel, hvis du afgiver en ordre om at købe 200 aktier til kr45, ser computeren ud for at se, om der er en ordre om at sælge mindst 200 aktier til kr45. Dette giver investorer mulighed for at beskytte deres beholdning og reagere på nyheder og begivenheder, der er uden for åbningstiden.

Det skyldes, at efterspørgslen efter handel efter åbningstid på optionsmarkedet bare ikke er så omfattende. Se på indeks futures. Hvis bestanden er tilgængelig til din målgrænsepris og lodstørrelse, udføres ordren til den pris eller bedre. Efter-timers ordrer er også kun gode til den bestemte session, hvor de er placeret, og overføres ikke til nogen anden session.

I løbet af sessionen med udvidede timer er prisen, der vises på en bestands detaljeside, aktiens pris i realtid.

Investeringsværktøjer & Forskning

Hvis der ikke returneres nogen oplysninger, har der hverken været nogen handelsstop i det forløbne år for emissionen (e), eller du har muligvis angivet ugyldige søgekriterier. I handel med udvidede timer kan disse meddelelser forekomme under handel, og hvis de kombineres med lavere likviditet og højere volatilitet, kan det medføre en overdrevet og uholdbar effekt på prisen på et værdipapir. ECN lukker kl. 20.00 EST. 00 PM fredag ​​9:

30 fordi det er, når flygtighed og volumen har en tendens til at aftage. Nogle regler, der gælder for håndtering af ordrer i den almindelige handelstid, gælder ikke for ordrer i handel efter lukketid. Aktiekurser ændrer sig - nogle gange bevæger sig ganske hurtigt og danner prishuller - for en given aktie, når virksomhedens ledelsesteam, aktieanalytikere og andre frigiver nye oplysninger. Hirshleifer, D. Åbnings- og lukningsklokkerne på de store amerikanske børser ringer kl. 9: ECN tillader handel med førmarkeder i forskellige timer. Hvor meget handles der?

Forsøg på at handle seks eller syv timer om dagen kan tømme dig og gøre dig mere modtagelig for fejl. Forhandlere kan kun bruge begrænsningsordrer til at købe, sælge eller korte. Aktier kan være mere ustabile i løbet af åbningstiden, hvilket især er tilfældet, når en større nyhed frigives. Investorer kan handle døgnet rundt på markeder fra Tokyo til Hong Kong og London. Som et resultat kan du have det vanskeligere at få udført din ordre eller få en så gunstig pris, som du kunne have i de almindelige markedstider.

Investorer kan lide at handle i præ-market-sessionen af ​​samme grund, som de kan lide at handle i after-hours trading-session... de ønsker at få et ben på konkurrencen ved hurtigt at reagere på nyhedsmeddelelser, der opstår, når det almindelige marked er lukket.

Handelsrisici Efter åbningstiden

Årsagen er enkel: Sørg for, at stop er på plads. Vi har for eksempel dybdegående definitioner på handel, erhvervsdrivende, værdipapirer og slutkurs. Et par flere vilkår er værd at bemærke - for det første handel med natten. Eftermarkedshandel er den periode efter, at markedet lukker, når en investor kan købe og sælge værdipapirer uden for den ordinære handelstid. Flere mæglere tæller handel inden markedet før deres tilbud, men nogle har begrænsninger for, hvilke typer ordrer der kan bruges. De bagerste stopordrer, du afgiver i længere tid, står i kø for åbning af markedet den næste handelsdag. Med andre ord, den pris, du vil modtage, er den pris, som nogen i efter- eller førmarkedet er villig til at betale.

Normalt sker handelsstop af nogle få grunde, herunder forventning om nyhedsmeddelelser, regulatoriske problemer eller på grund af behovet for at korrigere ubalance i ordrer. Indtjeningssæson (er) kan være en enorm katalysator for aktiebevægelse, især hvis en bestand har overskydende eller underskudte analytikerforventninger. Timing er alt, når man handler. Normalt udsender udstedere nyhedsmeddelelser, der kan påvirke prisen på deres værdipapirer efter almindelig åbningstid. (CTST), for at sige det mildt. Risici forbundet med handel efter lukketid inkluderer mindre likviditet, brede spænd, mere konkurrence fra institutionelle investorer og mere volatilitet. Efter-timers handel, der først var det eksklusive domæne for amerikanske investorer og store institutioner, er nu tilgængelig for canadiere, der ønsker at købe eller sælge en bred vifte af U. Shaw siger, at de store træk lavere, som vi har set, har udsat nogle attraktive værdiansættelser.

Læs mere om, hvordan handelstider varierer rundt om i verden. NASDAQ Stock Exchange Åbningstider for 2020 søndag lukket mandag 9: Dette kan give muligheder ud over blot at vælge lagre til handel. Ligesom starten af ​​dagen har slutningen af ​​dagen en tendens til at være fyldt med aktivitet. Dette er 99% nøjagtigt, men der er et meget begrænset eftertidsmarked for handel med TSX-noterede værdipapirer. Så hvordan blev handel efter timer blevet populær? Optioner med en stjerne * efter strejkeprisen er begrænsede muligheder, typisk oprettet efter spin-offs eller fusioner.

Vores Eksperter

Det inkluderer en delvis liste over børser og de tilsvarende tidspunkter, hvor børsen åbnes og lukkes, sammen med den tidszone, hvor børsen er placeret. Denne praksis er blevet sammenlignet med at satse på et hestevæddeløb efter løbet er slut. Nyheder kan bevæge sig… markedet, det vil sige. Efter-åbningstid børshandelsessessioner kan forekomme før eller efter ordinær handelstid. Tilsvarende bør investorer også tjekke med deres mæglerfirmaer for at se, om ordrer, der er placeret i løbet af almindelig handelstid, vil overføres til eftertidshandel.

Hvis du bruger avancerede handelsstrategier, skal du ringe til os for at tale direkte med en mæglerpartner for at finde ud af, hvilke andre ordretyper der kan være tilgængelige.

Det er også meget mere risikabelt end handel i almindelige timer. NYSE Arca er en sådan ECN. 00 PM onsdag 9: Eftermarkedshandel er navnet på køb og salg af værdipapirer, når de største markeder er lukket. ”Journal of Accounting Research, 30 (1992), 165 - 184.

Nogle elektroniske udvekslinger rummer handel allerede 4 a.

StockMarketClock tager ændringer i sommertid i betragtning ved beregning af alle åbning/lukning af Bell-nedtællinger. Her er et eksempel på nogle af de risici, der er forbundet med handel efter lukketid: En handelsstop er en midlertidig stopper for handel, enten i en børs eller på tværs af linjen i flere børser på én gang. Eftermarkedshandel er den periode efter, at markedet lukker, når en investor kan købe og sælge værdipapirer uden for den normale handelstid. Mens teknologi kan påvirke den almindelige handelsdag, kan der være flere forsinkelser og forsinkelser under handel efter lukketid, hvilket betyder, at dine handler muligvis ikke engang gennemgår. Kontroller din mæglers regler omhyggeligt såvel som børsernes handelsregler efter timen for at undgå ubehagelige overraskelser, der kan koste dig penge.

Relateret Information:

Det gør det vanskeligt at udføre handler og bestemme priser, især blandt lagre, der normalt handler med lavt volumen. Rentabilitet. 31 mia. Og slår estimater på kr1. På grund af fremkomsten af ​​elektroniske handelsplatforme er individuelle investorer nu også i stand til at handle i længere tid. For eksempel er bekvemmelighedsfaktoren meget nyttig for travle investorer, der kan fokusere bedre på værdipapirhandel om natten. ”Journal of Financial and Quantitative Analyse, 37 (2020), 617 - 648.

”Journal of Accounting, Auditing and Finance, 21 (2020), 27 - 54. Ikke alle aktier understøtter markedsordrer i handelstiderne med forlængede timer. Mandag eftermiddag er normalt et godt tidspunkt at købe, fordi markedet historisk har en tendens til at falde i begyndelsen af ​​ugen, især omkring midten af ​​måneden. ”Gode nyheder, dårlige nyheder og Intraday-timingen af ​​virksomhedsoplysninger. Hvis der er en betydelig oversøisk udvikling natten over, mens U. Som et resultat har investorer mere tid til at behandle ny information og generelt gøre færre knæ-rykkeaktioner.

Investorer vil måske spørge deres mæglere, når deres premarket-handel er færdig. ”Journal of Finance, 64 (2020), 709 - 749. University of Portland finansprofessor Rich Gritta. Og konkurrencen og det høje volumen af ​​transaktioner i løbet af standard handelstider betyder, at aktiesvingninger også vil være mindre. Dette betyder, at for at handle på formarkedet skal du enten være registreret, eller du skal arbejde med en af ​​disse ECN-abonnenter eller direkte adgangsmæglere. På trods af, eller måske på grund af øget volatilitet under handel med udvidede timer, er det muligt at finde nogle værdifulde handelsmuligheder. ”Succes er enkel. Konsulter først og fremmest en kvalificeret finansiel rådgiver, mægler eller anden investeringsspecialist og gennemgå de potentielle risici og fordele, der følger med handel efter lukketid.

Når det er sagt, er de fleste af de investorer, der er aktive i handel før markedet, fagfolk fra store virksomheder, herunder større gensidige fonde.

Ligesom nogle præ-market mæglerbegrænsninger kan handel efter åbningstid være underlagt nogle begrænsninger og potentielt en anden gebyrplan.

Oversigt Over Handel Efter Arbejdstid

Premarket-handel giver investorer mulighed for at foretage træk inden den officielle markedstid. Det er klar til at samles op af mere erfarne penge ledere og daghandlere. Dette kan hjælpe dig med at få en idé om, hvem der er til gavn.

De Tre Aktiehandelssessioner

Ordrer, der udføres i løbet af en åbningstid, betragtes som udført i løbet af dagens traditionelle session med henblik på afvikling og clearing. ”Flodbedet løber tørt, men du kan stadig sprøjte rundt i de lavvandede, købe og sælge aktier på computeren i yderligere fire timer, indtil 8 sider. Handel inden markedet åbner vil sandsynligvis placere individuelle investorer i direkte konkurrence med professionelle investorer med meget mere erfaring.

Kl. 17.00 lukker de elektroniske markeder i 1 time og åbnes derefter igen. TSX-futures falder efter, at Trump løfter Kina's toldforhøjelse 6. maj (Reuters) - Futures for Canadas hovedaktieindeks faldt mandag efter U. Vi giver dig mere tid til at handle med de aktier, du elsker. Men de begrænsede handelsmængder kan give et forkert indtryk af en bestandes styrke eller svaghed, og kun meget erfarne erhvervsdrivende rådes til at overveje handel med førmarkeder. Begrænsningsordrer kan få dig til at gå glip af, at en handel er fyldt. Handler i åbningstiden er afsluttet Pre Market: Gennemsnitlig omsætning pr. Bruger var kr6.