24 bedste job hjemmearbejder ansat nu (Opdatering i 2020)

Himmelen er ikke grænsen. Disse virksomheder sendte flest job med deltidsplaner, der enten er delvist eller helt fjernt fra 1. januar til 30. juni 2020. Nogle virksomheder tilbyder kontanter eller rabatter til gengæld for at tage undersøgelser eller tilmelde sig abonnement. Erfaring med undervisning er nødvendig for denne rolle, og andre undervisningsbeviser foretrækkes. Dette var gode job, men de blev trætte.

Heldigvis er der hundredvis af online ressourcer, der kan hjælpe dig med at finde ud af det. For at arbejde med TaskRabbit skal du indsende en online-ansøgning og deltage i en informationssession i dit område. Tusinder af mennesker tjener gode indtægter fra deltid online job & andre job nævnt ovenfor. De giver et andet sæt øjne for udgivere og kan hjælpe dem med at skabe indhold, der ser mere poleret og professionelt ud. Du kan nemt få et forhandlervirksomhed fra nogle af de lokale forhandlere og forberede en aftale. Klik på knappen 'Anvend nu', så kontakter vi dig så hurtigt som muligt! For at sikre dig, at du får betalt retfærdigt for din tid, kan du prøve at lede efter virksomheder, der kun leder efter arbejdstagere med base i U. Dens fire skoler inkluderer sundhedsydelser, erhvervslivet, grafisk kunst og teknologi.

Leder du efter et online job uden investerings- og registreringsgebyrer? Sådan vandt jeg mit første job, og klienten betalte mig stadig for min første uge. Jeg ser mange universitetsstuderende laver Amazon-baserede affiliate marketing-forretning som deres online deltidsjob, mens de studerede på deres college. Svindlere vil forsøge at stjæle din identitet og/eller penge ved at få personlige oplysninger om, at enhver ny leje forventes at give en arbejdsgiver, såsom et socialsikringsnummer og bankkontos routingnummer. Men for det meste kræver dataregistrering ingen specialiserede færdigheder eller tidligere erfaring. En enkel Google-søgning kan føre dig ret til hundreder af muligheder for at tjene nemme penge, mens du hjælper en anden. Med tilgængeligheden af ​​online videochatfaciliteter via Skype, kan du tjene ved at guide studerende online. Igen er det svært at sige, hvilken der betaler mere.

Forsker - Du kan hjælpe apotekbaserede konsulentfirmaer med at undersøge forskellige emner, herunder farmaceutisk markedsundersøgelse, den aldrende befolkning, kræftbehandlinger og så videre.

Gå ind i fast ejendom, MEN uden at sælge eller købe noget

De er en fantastisk måde at bruge dine kreative chops og analytiske evner til at hjælpe virksomheder med at udvide deres online tilstedeværelse. Ordretyper, når du afgiver en grænseordre, lægger du en grænse for det maksimum, du er villig til at købe til, eller det minimum, du er villig til at sælge til. Besøg blot nogle online freelancing-websteder såsom Freelancer, O-desk osv. Brug din bil, cykel eller scooter til at tjene penge. Købere beskriver, hvad de har brug for, og hvordan freelancer (r) skal gennemføre jobbet. Hvordan finder du dit arbejde fra freelancejob fra hjemmet? En betalt undersøgelse tager normalt 15-20 minutter at gennemføre, og du kan tjene kr5 til kr30 på den. Dette bedst bedømte firma ansætter fjernarbejdere til virtuelle kundeservicepositioner.

  • Denne infographic af Upwork viser, at 57.
  • Det er vigtigt at huske, at de fleste arbejde hjemmearbejde ikke er en måde at blive rig på; de fleste muligheder betaler bare nok, så du kan supplere en eksisterende indkomst.
  • Det hele afhænger af kvaliteten af ​​deres arbejde, den niche, de skriver i, og deres erfaringsniveau.
  • Uddannelsesvideoer, træningsvideoer, tutorials om webdesign, Photoshop osv.

Navnekonvention

Hvor meget kan jeg tjene? Enten ved besøg fra dør til dør eller fra deres butik. Som en ekstra bonus kan du endda hente et stykke eller to forretningsrådgivning undervejs. Backstage er et freelance markedsplads for skuespillere, modeller og voice-over-job, herunder tv-shows, lydbøger, film, dokumentarer, reklamer, videospil og mere. Kurset lærer dig alt hvad du har brug for at vide om at køre betalte sociale mediekampagner på Facebook. Vær opmærksom på, at for at have dette som et seriøst onlinearbejde, skal du foretage en hel del mysteriumshopping.

Du kan arbejde fra din seng, mens du er i din pyjamas, undgå en hektisk daglig pendling og muligvis have mere kontrol over din tidsplan. Få betalt for den tid, du bruger på Facebook, Instagram, Amazon, YouTube og mere. Gå her for at ansøge! Hele denne proces gælder også for telefonapps. 8 almindelige bitcoin-svindel (og hvordan man undgår dem), 1FcCacS5pebEKMR6wtz7k98JEqbhfhCkDw:. Husk også, at du skal vælge en passende vært til din første dropshipping-butik.

Iværksættere - ansæt freelance-kodere og programmerere til at opbygge et bevis på koncept for at demonstrere deres idé.

Distribuer Bredt

Affiliate marketing betyder, at du sælger et produkt eller en tjeneste fra andre forhandlere, og de vil dele en procentdel af omsætningen med dig for det salg, der er foretaget på vegne af dem. Til sidst kan det være en stor kilde til restindkomst. Revisorer, der ønsker at arbejde 100% fjernt og deltid, kan finde en overflod af roller på Supporting Strategies. Du vil opdage, at en stor del af disse er legitimt arbejde fra hjemmearbejde uden opstartgebyr, og at de fleste af disse arbejde fra hjemmearbejder kan udføres på deltid. Dette gør listen over forbløffende arbejde hjemmearbejde, fordi dette er den type projekt, der for det meste kræver en forudgående forpligtelse til at producere godt indhold, og derefter tjener pengene for dig over tid.

Mange virksomheder vil ansætte VA'er, hvis de leder efter hjælp til online administrative opgaver (e-mail, kalenderstyring, dataregistrering, teknisk support osv.) Hvilken type job er dette? 25 som nybegynder, og dette svarer til kr15 per time. Dette vil sandsynligvis være en langsom proces, men hvis din hobby alligevel er fotografering, kan det være fornuftigt. Det lyder let, men mumlede ord, og læger, der spiser, drikker, tygger tyggegummi eller snakker med andre mennesker, mens de dikterer deres noter, kan gøre en ligetil opgave til en udfordring. En anden tilgang til at få freelance-skrivning af optrædener er at direkte kontakte blogs og websteder i de områder, du har ekspertise i og direkte tilbyde dine tjenester. Shareasale, CJ Affiliate og Amazon Associates er nogle af de mest populære tilknyttede netværk i dag.

Søger en ekstern deltids-livsstilsforfatter for at bidrage med rapporterede stykker, informative lister og rettidige nyhedsbreve, der dækker tech, social retfærdighed og menneskerettigheder, identitet og feminisme. Den bedste mulighed lige nu til arbejde på entry-level hos Dell er som en kontoadministrator. Speechpad ansætter transkriptioner fra hele verden. Hjem, blockchain er delvis populær, fordi det betragtes som sikkert. Her er et par almindelige advarselsskilte, du skal kigge efter: Overvej derefter at blive en online-tutor. Et skrive- eller dataregistreringsprojekt kan betale dig kr100 eller kr50 for 3 timers arbejde; det afhænger virkelig, hvem køberen er, og hvor meget han er villig til at betale. Du kan søge efter rige domæner fra Godaddy, Flippa, billige billige osv.

Kelly Services

Du kan bruge disse links, tilmeld dig dem for at tjene penge i dag. Websteder, der muligvis ansætter dig til dataregistreringsarbejde, inkluderer SigTrack, Capital Typeing og DionData Solutions. Vi er her for dig hvert skridt på vejen med et dedikeret stylist supportteam og både online og personlig træning. I så fald bør du overveje at blive Social Media Manager. Men i stedet vil jeg fokusere på de ti bedste job hjemmefra ved at trække fra den liste. Fiverr er et af de meget populære websteder, hvor du kan blive sælger og levere dine tjenester for kr5 eller flere kr5. For eksempel betaler Amazon Mechanical Turk dig for at undersøge lys, behandle data og lokalisere billeder og videoer på nettet.

Arbejde i online deltid dataindtastning eller formular udfyldning job vil tjene dig omkring nogle tusinder hver måned.

Du er nødt til at reklamere gennem mund-reklame eller distribution af pjecer, whatsapp-marketing osv. Copywriter - Vi har allerede dækket skrivning og redigering i vores tidligere punkt. BLS projicerer en vækst på 11 procent på dette felt over 10 år. Det er et billede, som du ser, når du opretter en e-mail eller tilmelder dig ethvert websted.

Alt dette får dig til at tjene en ekstra indtægt på mere end kr500 hver måned. Her er de top 11 legitime arbejde hjemmearbejder i 2020 for at begynde at tjene penge hjemmefra på din egen tid. Du kan endda ansætte nogen, der kan tage sig af din franchisevirksomhed, og mens du kan deltage i det samme på deltid. Deltid, eksterne job er tilgængelige for fagpersoner, der supplerer fakultetet. Komplet skriftlig undersøgelse leveret til hvert panel. Afhængigt af webstedet har du muligvis eller ikke brug for tidligere undervisningserfaring. Følg Twitter-håndtagene med jobbestyrelser - Sociale medier kan gøre vidundere, når det kommer til at få kvalitetsarbejde hjemmefra job. Så længe du ved nøjagtigt, hvordan du kan hjælpe nogen, og du opstiller en målbar plan sammen med, hvordan du kan hjælpe dem med at forbedre dem, kan dette være et rigtig sjovt og givende arbejde hjemmearbejde.

Virksomheden beskæftiger godt over 90.000 arbejdstagere og er den største online detailhandler i verden.

Event Planlægger

Start din skrivevirksomhed ved at starte en blog! Større virksomheder som Apple, American Express og Uhaul ansætter arbejde hos hjemmekundeserviceagenter. Ja, men faktum er, at det at spille spil kan tjene dig. Løn er generelt kr15- kr20 per time for positioner på entry-level og kr25- kr35 + for positioner på højere niveau. Vi gør dette gennem en økonomisk selvbærende model, der også giver os mulighed for at skabe en mulighed for kvinder i USA. Engageret og i stand til at arbejde uafhængigt. For bare få år siden var de fleste job-at-home jobmuligheder ikke rentable, hvis de endda var legitime, til at begynde med. Lidenskab til fitness?

Hjemmebaserede Job Til Andre Virksomheder

1.500 pr. Måned ved at arbejde deltid som cabbies hos nogen af ​​disse to virksomheder. Binære optioner ægte strategi på mt4, hvordan man kan slå mæglere, lær! Nogle af de ovennævnte websteder giver mikrotypejob eller optrædener; de er lidt forskellige sammenlignet med et normalt freelance-websted. Ansæt en virtuel assistent til at hjælpe med at styre forholdet til din leverandør. Du kan tilmelde dig via deres websted, og den indledende betaling er kr20 per time.

Gør indholdsmarkedsføring for dine kunder.

Og disse kameraer overvåges af nogen, der sidder på et fjerntliggende sted. Du kan blive hjemmelærer og undervise de studerende i deres eget hjem. For alle, der har et godt øje for farve og design, kan et arbejde hjemmefra som grafisk designer ramme alle de rigtige toner - frihed, komfort og kreativitet (og du ved, at du betaler husleje).

Lønssatsen kan være forskellig afhængigt af projektet eller dit ekspertiseniveau.

De Bedste Og Værste Metroer For Sparere I 2020, Rangeret

Du kan lære mere om, hvordan du bliver korrekturlæser og starte din egen virksomhed fra Caitlin Pyle, i dette gratis værksted. Hvis du var i stand til det, ville du have en indkomst på kr3.000 pr. Måned. Jeg sigter gennem de tilgængelige arbejdsmuligheder for at se, hvilket projekt der passer mig bedst. Hvis du har en evne til grammatik, kan få øje på typoskrivning eller let kan løse uredelige stavefejl, kan korrekturlæsning være tingen for dig.

BPO (outsourcing af forretningsprocesser)

Jeg tjener penge online som blogger, men det vil jeg diskutere lidt senere, fordi det kræver nogle opstartomkostninger. Har du nogensinde mødt en forælder, der dør for at få deres fantastiske, unikke, helt specielle barn ind i deres drømmehøjskole? I gennemsnit tjener virtuelle assistenter i USA kr15. For at være konsulent er din tekniske viden alene ikke nok. Undervis sprog eller andre specialiserede fag. Hvorfor CYBER EXPO GRATIS online-job?

100 pr. Levering, afhængigt af størrelsen og værdien af ​​en madbestilling. Der er mange antal ledige job i Fiverr fra kr5. Her er nogle steder, hvor du kommer i gang: Ingen grund til at arbejde 9 - 5 job. Her er en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med dropshipping: Lad os have det sjovt, mens du tjener. FlexJobs skærmbilleder af hver stillingsopslag - mere end 30.000 af dem - for at være sikker på, at hvert firma er legitimt.

Design T-shirts

Den bedste tilgængelige mulighed for universitetsstuderende at vælge fra 100'erne af tilgængelige hjemmebaserede onlinejob i Indien. Webstedet angiver endda, at det er helt OK at arbejde i dine PJ'er og kanin-hjemmesko. Sådan tjener du penge online: 12 legitime strategier, hvis du leder efter inspiration, er min ven Michelle Schroeder-Gardner fra webstedet Making Sense of Sense blevet ekspert på alt, hvad affiliate marketing har. En virtuel assistent yder fjernadministrativ support til en virksomhed, et team eller en direktør. Men dette er faktisk ikke tilfældet. Find ud af mere om dette firma i denne detaljerede gennemgang. Vi håber, at denne liste hjælper dig med at sortere gennem rodet, når du søger arbejde hjemmefra.

Når det er sagt, betyder dette også, at du får enorme muligheder fra kunder over hele verden og kontrollerer din lønningsrate. Det er en bevægelse, der i øjeblikket forstyrrer den traditionelle arbejdsstyrke, og jeg er om bord. Du kan oprette en trykkeri i et ekstra rum i dit hus for at starte, sælge på Etsy eller lokale shows og dyrke det derfra. Du kommer ikke til at blive rig på at udfylde undersøgelser - og det er OK.

For at tjene en masse penge med undersøgelser skal du deltage i mange undersøgelsessider. De udfylder formularen for hvert produkt. Her er nogle steder, du kan ansøge om denne type arbejde: Hvis du kan skrive og arbejde hurtigt, er du den perfekte kandidat til et dataindtastningsjob. Hvad er Amazon Flex? Det eneste virkelige krav på dette job: Takket være teknologiske fremskridt kan du tutor online og tjene penge overalt.

Alt, hvad det kræver, er noget software og noget øvelse!

Lær Musik Online

Derfor skal du for at starte med blive kreativ med din tilgang. Durst siger, at forsikringsselskaber i stigende grad outsourcer deres indgående telefonopkald til kontaktcentre. Igen er det ikke meningen, at en undersøgelse er et fuldtidsjob. Hvis du har en klar stemme, ikke-vaccineret og let at forstå, har du den perfekte dygtighed til stemmeaktivitet. Nogle positioner er freelance, andre er uafhængige kontrakter, og andre er fuldtidsjob med fordele.

Sikker på, det er nu hårdere at vinde typeprojekter, men så er det ikke en nem opgave at tjene penge, ikke? Foretag en grundig Google-søgning for at kontrollere webstedets omdømme. Klik her for at lære mere om VIPKID. Du kan være en af ​​de mange mennesker, der arbejder hjemmefra for at få tingene på nettet til live. Positionen er mest relateret til teknisk fejlfinding og besvarelse af kundespørgsmål. Virksomheden samarbejder med nogle af de største virksomheder i verden, herunder otte af de 10 topteknologiselskaber. Men de involverer ikke direkte i forskningsaktiviteter i stedet, de kontakter online undersøgelsesfirmaer, der er de ansvarlige portaler til gennemførelse af undersøgelser. 15.000 pr. Måned.

Her Er En Stor Liste Over Legitimt Arbejde Fra Hjemmearbejder, Der Ansætter For kr8 Til kr25/t,

For at få din fidusmåler op, når du søger efter det ideelle arbejde hjemmefra, skal du sørge for nøje at vurdere troværdigheden af ​​jobtilbudet og det firma, der tilbyder det. Deltidsjob og mere specifikt deltidsjob, du kan udføre hjemmefra, er vokset i popularitet. Tænk stort på denne: Tag indgående opkald, og samtaler med vores medlemmer for at besvare spørgsmål eller give information, så de bedre forstår deres dækning og muligheder. I al alvorlighed kan det at lære at finde juveler i sparsommelige butikker og garagesalg være et eventyr i sig selv (selvom det betyder, at du faktisk skal forlade huset, ked af det), eller du kan jage rundt på eBay. Ønsker du at tjene et hurtigt penge på at gøre praktisk talt intet? Skoler, organisationer og erhverv fra over 150 lande over hele verden har brugt Rosetta Stone. Er du klar over, at offline dataindtastningsjob også er tilgængelige?

I dag deler jeg et temmelig langt indlæg, der har en meget stor liste over legitimt arbejde hjemmearbejder, der betaler overalt mellem kr8 til kr25 i timen.

Hjemmearbejde

Jeg foreslår, at du besøger Google Play og finder mere om apps. Legitim højhastighedsinternetadgang til hjemmet. Bedste cryptocurrency trading app ios patenterbarhed af kryptokurser, lær og udvikle handelsstrategier og konkurrer med handlende overalt i verden. Du kan f.eks. Søge efter udtryk som "ekstern dataregistrering", "fjernadministrator", "fjerndataoperatør" eller "virtuel dataregistrering". Jeg ledte efter noget arbejde hjemmefra fra folk, der gjorde det i dag med succes, men jeg kunne ikke finde noget.

Vi kan ikke lide at se brugere sidde fast med tusinder af dollars på lager kun for at indse, at de prøver at overføre deres LuLaRoe til allerede mættede markeder.

Bonustips:

Du kan søge på ethvert fjerntliggende sted efter kundesupportstillinger, der kan vises under titler som "kundeservicerepræsentant", "kundesucces manager", "kundeservicespecialist" eller "kundeserviceagent," for eksempel. Hvis dette er noget, du vil prøve, så kom i gang her og følg trinnene for at starte din splinterny blogging fra hjemrejsen. For at få de fulde detaljer om en jobfortegnelse, skal du tilmelde dig deres kr14. Fuldtids- og deltidsjob, der kræver, at du fysisk er på et kontor, udfases og bliver mindre relevant. For at teste farvande og arbejde som en premium freelancer anbefaler jeg, at du tjekker Flexjobs jobbrættet. Hver gang videoen streames live til nogen, viser Google relaterede annoncer på videoen, og du får betalt for hvert klik fra dine seere. Peter siger, at jo enklere video, jo bedre. Shopify er en fantastisk platform til dette, de gør det nemt at åbne din butik og dine produkter derude.

Websteder som Famebit og Grapevine er et godt sted at søge efter betalte sponsorater. Dette arbejde hjemmefra er ekstremt fleksibelt og kan udføres af enhver. Dette er et almindeligt job for virksomheder at outsource, men fair advarsel: Nogle eksempler er skabeloner til bryllupsinvitationer, digitale plakater, tidsskrifter, målplanlæggere og lister, designkort osv. Selvfølgelig har de fleste virksomhedsejere hverken tid eller evner til at oprette et websted, der ser attraktivt ud og er let for deres kunder at bruge.

Regional Account Executive, Las Vegas

Produktet sælger sig selv. For hvert rigtigt job-hjemme-job er der snesevis af svindel. Troy hunt: javascript-forsyningskæden-paradoks: sri, csp og tillid til tredjepartsbiblioteker, feathercouts nuværende normale hashhastighed er omkring 660 Megahash / sek, hvilket gør disse 240 CPU'er langt mere kan bruges. De rigtige PTC-websteder giver dig penge til at se deres interne annoncer og til at spille forskellige spil.

Appudvikler er et vidunderligt online deltidsjob, og du hjælper små organisationer med at vokse. Opgaven er at indtaste alt fra disse dokumenter i tekstfiler. De fleste arbejde fra hjemmearbejdet betales af provision eller for resultater.

Du har dog brug for fremragende færdigheder for at tage sådanne onlinejob. At finde fleksible job, du kan udføre hvor som helst, virker som en drøm, der er gået i opfyldelse... og nogle gange er det sådan. Uden ordentlig viden om arbejdet er det ikke muligt at opnå succes. Hvor meget vil jeg tjene? Cactus ansætter freelance-medarbejdere til forskellige redigeringspositioner. ShutterStock, iStock og BigStock er de mest berømte fotodatabaser. Siden 2020 har organisationen leveret engelsksprogede kurser og programmer for kinesiske studerende. Feltet forventes at vokse 4 procent, siger BLS.

Mange andre tjener mellem kr1.000 og kr4.000 om måneden.

PopulÆre Opslag

Sådan tjener vi penge. Softwarespecialister med tilstrækkelig erfaring kan få deltidsjob som spiludviklere hos disse indiske og udenlandske virksomheder. Du kan optage alle videoer, der skal være originale og interessante. Først kan du altid prøve den gammeldags måde at gå fra dør til dør og distribuere løbesedler på. U-Haul tilbyder muligheder for arbejde fra hjemmeagenter inden for flere områder - herunder kundeservice, salg og reservationer og vejhjælp. Den gode nyhed er, det betyder, at der næsten altid er transkription, der skal udføres.

Dette job er velegnet til nogen, der ønsker at tjene ekstra penge. 25 bedste måder at tjene penge online gratis, du kan gøre dette igen og igen. Testere skal tage en samplingstest, inden de modtager nogen opgaver. Bliv sælger på deltid: Hvis du er interesseret i at komme i gang, har freelance-skribent Gina Horkey en liste med 200+ freelanceskrivningsnicher af kvalitet til begyndende freelance-forfattere. Kontorassistenter kan tjene op til Rs. Med hovedkvarter i Minneapolis, Minnesota, har United Healthcare ca. 240.000 ansatte i alle 50 stater i USA og i de fleste lande over hele verden.

Sådan investeres i systematisk investeringsplan. En komplet guide til SIP-investering

Så det burde ikke være nogen overraskelse, at United Healthcare er et af de 10 firmaer, der tilbyder arbejdsplads-situationer. Tjek de bedste online vejledningsopgaver. 10 trin til at blive millionær på 5 år (eller mindre). Overgang fra demo til livedagshandel, hvis en aktie eller ETF har været stigende stigende i flere uger, er oddsene meget større for, at det fortsætter med at udvikle sig højere i modsætning til et marked, der kun har tendens til at være højere i et par dage. Du kan kontrollere disse 6 måder at finde offline dataindtastningsjob.

  • Som sådan beskriver den sig også som verdens største skykontaktcenter.
  • Hvis du har fremragende vokale færdigheder på dit modersmål, er der en enorm mulighed for dig at tjene penge med dem.
  • Din tilbagebetaling vil blive indbetalt på din Ibotta-konto inden for 48 timer.
  • Plus, hvis du vil have et online job for at tjene penge, kan du blive medlem af mange betalte undersøgelsespaneler.
  • Upwork er den største markedsplads online for freelance-fagfolk.

Oprethold En Neutral Tone

Du kan forvente at lave Rs. Du skal tilmelde dig YouTube-partnerprogram for at begynde at tjene fra din YouTube-kanal. Bobbys kursus er kun tilgængelig et par gange i løbet af året, så du skal være med på ventelisten. BLS forventede 18 procent vækst på dette felt. Fremhævet fotokredit: Dette er den type arbejde fra hjemmearbejdet, der vil kræve en hel del arbejde på forhånd, men kan være meget givende nede. Løn er pr. Projekt og gennemsnit kr10- kr15 per time.

Du kan vælge dit arbejde og dine timer.

Houghton Mifflin Harcourt - HMH

Hvis det var så let at tjene masser af penge hver uge, ville ikke alle gøre det? Med en minimal startomkostninger gør K&B det nemt at arbejde i dit eget tempo, oprette din egen tidsplan og drage fordel af salgsfremmende produkter, der tjener over kr23. Telekommunikation er steget i løbet af de sidste 10 plus år, og antallet af felter med muligheder for at arbejde hjemmefra udvides. Du vil arbejde som hjemmecallecenteragenter med Ver-A-Fast. Apple er en meget legitim virksomhed, der ansætter 'At Home' rådgivere i mange stater i USA og også i Sydney, Australien. Derfor er det bydende nødvendigt for dig at opbygge et personligt brand ved at placere dig selv som en ekspert i branchen. Find job på JobTonic:

Løn adskiller sig for forskellige roller. Daghandelsvejledning 2020: 5 væsentlige aspekter at huske på, et andet voksende område af interesse i dagshandelsverdenen er digital valuta. Williams-Sonoma ansætter kundeplejeagenter til at yde service og support via telefon, e-mail og chat. Med dette firma vil du arbejde hjemmefra som en transkrient, der konverterer korte lydfiler. Arbejd som en mystery shopper for dette firma og tjen 0. Dette sted giver dig mulighed for at oprette din egen profil, så du kan indstille dine priser og tilgængelighed. I henhold til Statista-rapporten er der mere end 5 millioner mennesker i U. En af de nemme måder at tjene penge på at arbejde online.

34.550 Keyskills: Når det kommer til dropshipping, er omkostningerne lave - men det er også fortjenestemargenerne. Mile hej ejendom, men det er meget, meget vigtigt at læse denne side. Jo bredere udvalget af tjenester, du tilbyder, jo større er din chance for at blive ansat. Det er op til at opbygge dit brand og høste det fremtidige overskud i denne virtuelle økonomi. For dette anbefaler jeg at gå direkte til et transkriberingsbureau i stedet for at kontrollere de store jobtavler, da de typisk vil betale 15 til 25 dollar i timen.